Description

A major redevelopment of the ex Post Office building in Milan, adjacent to the Central Station.

The building of undisputed architecture value, monumental and dating 1930 thanks to the Studio Citterio & Parteners, buy a new aspect, where the R&R wire mesh on the top floor of the same building, will give a modern reading to the façade while maintaining the rigor of a historic building.

Thanks to our metal mesh the structure has:
– low solar energy storage in the baffle
– high acoustic noise reduction system
– low solar direct and total trasmittance
– 100% recyclable product

Additional information

Location: Milan
Total material: 2500 mq
Installer: Studio Antonio Citterio & Partners
Technical Sheet: Download Sheet

Applications and products

Applications: Sunscreen
Used product: R&R 70×3
Alternative products: River, Nemo

  • Ferrante aporti frangisole tela metallica acciaio inox R&R 70x3 metal mesh stainless steel sunscreen
  • Ferrante aporti frangisole tela metallica acciaio inox R&R 70x3 metal mesh stainless steel sunscreen
  • Ferrante aporti frangisole tela metallica acciaio inox R&R 70x3 metal mesh stainless steel sunscreen
  • Ferrante aporti frangisole tela metallica acciaio inox R&R 70x3 metal mesh stainless steel sunscreen
  • Ferrante aporti frangisole tela metallica acciaio inox R&R 70x3 metal mesh stainless steel sunscreen
Related projects